Jumaat, Oktober 15, 2010

House Cleaning

weekend nie mama nak buat house cleaning yer... Banyak sangat baju yang terpakai yang masih elok dan blh di pakai. Kenapa ek maam tetibe nak bt cleaning nie ek?? Company mama akan engadakan JUMBLE SALE pada 10November -13November. So mama nak la sedekahkan baju2 mama nie untuk this event. Lagipun sambil menderma dan beramal.

Kalau kawan2 semua ade baju2 yang elok dan memang tak nak pakai leh la e-mail mama yer. Tapi area KL la yer. Ooo yer, banyak giler barang2 baby dari new born to 4 yrs yang masih elok dan cantik. Kawan2 yang tggl berdekatan boleh la datang tengok yer. memang berbaloi2 kalau beli tue.

Kalau nak tgk barang2nyer boleh la clik kat sini yer

Blog nie baru je di daftarkan dan x byk lagi barang upload. Jadi tunggu sahaja lah yer...

Kalau uolls gk memang rambang mata tue.. Macam2 ade...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...