Selasa, April 17, 2012

Almost 5 month oledi

Assalamaualaikum dan salam 1 malaysia kawan2...Sekarang nie mama nie dah jadi mcm chipsmore... kejap ada, kejap x...Pejam celik mama kandungan mama dah nak masuk 5 bulan... Alhamdulillah..sekarang nie kalau jenjalan kat shopping complex jer mesti pg bahagian baby...X sabar pun ade takut pun ade.. walhal bukannayer anak 1st pun.. Tapi excited nyer still macam dulu semasa mengandungkan kakak dier...

Semoga baby di dalam kandungan mama nie sihat dan sempurna hendaknye.. amin... Nerveous gak nak g scan nie... di sebabkan terlalu sibuk sampai x masa nak g scan baby nie. kalau dulu masa adik setiap bulan mama mesti scan sebab excited nak tgk jantina.. huhuhuhu...

dah besar nie la agaknye baby mama dalam perut eh...

mama ada lagi almost 4 month. Mcm ne la agaknyer... mengandung kali nie mama rasa perut mama x sebesar mengandungkan kakak2 dier.. Cuma masa mula2 mama di sahkan pregnant jer berat mama naik mendadak sampai 5 kg.. waaaaa... banyak kan. now setiap bulan naik 1kg or 0.8 kg saje. Sebab mama x lalu nak makan. Morning sickness still ada, nak bau makanan pun x blh apatah lagi nak makan...

Kadang2 tu mama risau dengan keadaan mama yang mmg x lalu nak makan. Takut effect kat baby jer. Now dah boleh rasa pergerakan baby. Opppss... keje banyak lagi nak kena buat nie.

Jumpa lagie.. Dokan yang terbaik buat kami..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...