Selasa, Mac 31, 2009

Upcoming Baby

Hi all....Jumpe lagi kite. Hari ni nak share cerita gembire. Smlm aku scan for 5mth, doc says 80% is baby gurl.. Alhamdullilah, perkembangan my baby ok. Aku dah ade beberapa nama utk my upcoming baby.
* Nur Husnina Qasrina
* Nur Amalia Qasrina
* Nur Afrina Balqis.
korang rase lakan, mana satu akan menjadi nama pd my second baby.. huhu.. X sabar nak tggu baby kuar.. Uzma, dah nak jadi kakak.. So mama x leh panggil uzma 'adik' lg k..

Jumaat, Mac 13, 2009

uzma suke:-



1- Ball
2- Sepahkan barang mainan
3- Cubit mama
4-Hantuk kepala bile org marah
5-Cabut spec daddy
6- Makan roti
7- Pegang kasut
8- Jalan kat temp yg sejuk
9-Main kat playground
10- Menari bile dgr music
11-sayang bear



Khamis, Mac 12, 2009

Uzma Dah boleh Jalan.. yeyeyeye














Akhirnye, my lovely daughter dah pandai berjalan.. Mama suke sangat. Blh beli macam2 kasut utk dier. Skrg nie, dah x reti duk diam, asyik kehulu kehilir. Lagi satu kegemaran uzma suke membontot mama, terutamanye mama nak masak and nak mandi. Sampai mama kekadg x blh bt keje sbb uzma pgg kaki mama. Uzma nie nak mama duk borak ngan dier, layan dier, manje2 kan dier. Bile mama marah sikit, merajuk... Amboi dier tue. Apa pun uzma py perangai, mama and daddy tetap sayang sgt kat uzma... Love u Sayang.

2nd Baby- Scan


Huuuu.. Dah lama x update blog ku ini.. emmm... apa cite nak tulis ek?? Last week (4.3.2009) aku g scan kandungan ku.. ms tu br 16mggu bersamaan 4 bulan. Ingatkan dah blh nampak jantina, tetapi apakan daya, x nmpk pape. Tp doc ada bgtau, mnpk mcm gurl...sbb kat tengah2 'tut' tue kosong je.huhuh..gurl lagie.. Sekarang nie, gurl or boy aku dah x kisah, yg penting my baby sihat, selamat and sempurna. itulah doa aku untuknya. Semoga anak mama menjadi anak yg soleh dan solehah. Amin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...