Isnin, Januari 31, 2011

New Baby Born

Allah maha besar.. Penantian seorang ibu selama 10 tahun akhirnyer terbalas dengan kehadiran putera sulongnyer yang di lahirkan pada 27th January 2011 tepat jam 3.20 petang dengan berat 3.1kg.. Semoga dengan kehadiran puteranyera menambahkan lagi cahaya pada rumah tangga mereka.. Tahniah pada Office-mate mama ' NURZARINA'. Semoga tabah menghadapi hari2 yang mendatang yer... 


Mama & Papa Daris Ziqri
*
*
*
*

Nama: Daris Ziqri

Daris Ziqri, semoga menjadi anak yang soleh yer... 

Khamis, Januari 27, 2011

Expected..unexpected..

Ya'allah semalam mama ade terdengar berita yang kurang menyenangkan... Ape?? Nak tau?? Tak pe la.. Biarla mama simpan sendiri..

Kalau memang dah tertulis yang rezki mama setakat itu jer, mama redha.. Tapi dalam masa yang sama mama akan terus berusaha ke arah yang lain...

Ya'allah berikan lah kekuatan kepada hamba mu ini... Aku redha dengan ketentuan mu.. Aku percaya ada hikmah disebalik apa yang terjadi.. AMIN..

Selasa, Januari 25, 2011

Angin Meroyan dah datang..

Adoii Hai....

Nak kata mengandung idak... Nak kate Bersalin ... lagi la... emmmm... Tang mane meroyannyer....

Dua tiga empat menjak nie asyik nak marah jer kejemyer.. Pantang silap, angin jer.... Anak2 ke, suami ke, kawan2 ke, semua kene hembus ngan aku... Adoiiii...

Raya nnti mau kene minta maap 200x nie... Apa la nak jadi dengan diri ku ini..

i-google- nyah ko dari hatiku..

Isnin, Januari 24, 2011

MALAS...MALAS...MALAS....


credit :i-google


mengapa..kenapa..dan bagaimana... urgwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. Kemalasan telah melanda diriku ini... Malsnyer nak bt keje apa pun... Kat uma banyak btl keje terbengkalai... emmm.. apa nak jadi pada diri ku...

oooo penyakit malas nyah ko dari diriku ini.... Tak sanggup daku.....

**ini hanyalah n3 luahan rasa yer.. tiada kaitan pada sesape**

Rabu, Januari 19, 2011

ChanTeqNyer...

Posto..posto....

Tgk2 dari eB.Ezrin-Ten Little Fingers-

Dah buleh agak dah ape dier... Dengan xcited nyer membuka isi kandungan nyer..

Tada..............................

Inilah hadiah yang mama dapat dari  LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010-

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....Canteq bangat .... apee???? Nak tgk??? Jom..jom..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni sampul surat dier..hehehe

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tada.... nie dier...  front page
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lawa kan....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kasi close up special date.. hehehehe...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
segakk jer kan letak kat ats meja.. 

Tahniah pada kawan2 yang menang  yer


Thanks eb, suke sangatttttt laaaaaaaaaaaaaaa....

Selasa, Januari 04, 2011

Blood Donation

Pada Kawan 2 yang berada di kawasan berdekatan, boleh la datang yer.. Yang jauh nak datang pun di galakkan juge...

pic: i-goggle

Date : 18th January 2011 (Tuesday)

Time : 10.00 am to 5.00 pm

Venue :Level 1oth, South Block The Ampwalk, 218 Jalan Ampang, 50450 KL


Segala pertayaan boleh call yer: Contact Number: 012-3957896

Isnin, Januari 03, 2011

Happie NewYear

Semoga dengan kedatangan tahun 2011 akan lebih menceriakan hari-hari anda..

Salam 1 Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...