Khamis, Mac 24, 2011

Tupperware Brands

Hai Semua... Korang minat x brand tupperware.. Mama lately nie dah jadi peminat tegar tupperware.. Dari mmg  x suke jadi pengumpul plak.. Mama rase dah dekat RM 1k++ mama mengahbiskan duit utk beli tupperware.. tapi x pe berbaloi.. Mama belipun mmg ngan harge murah... even banyak yang mama beli x pakai, just simpan jer, tp untuk masa kan datang, mn nak tau kan... hehehehe...MAcam2 color and mcam2 design ade.. Nak tgk koleksi mama, jommmmmmmmmmmm......Layannnnnnn........


*
*
nie la 1st design yang mama beli
*
*
nie plak beli kunun2 nak letak bubur adik klu g jenjalan, sekejap je pakai pastu simpan dlm cabinet da...
Mama beli nie dengan harga RM 20 jer (pecaya x) betul tau..
*
*
one touch tupperware 
*
*
 2 sets
*
*
2 sets bottles fridge 
*
*
Small Goody Box with Cariolier 
*
*
Thristquake Tumbler

And banyak lagi la x larat nak upload kat sini dah... mama aim nak beli steamer plak lepas nie.. emmmmm.... insya'allah..

Entry nie bukan nak menunjuk @ riak yer.. HArap Maklum...


1 ulasan:

NormaLiza Mah berkata...

brand tapperware mmg elok.. beli jgn tak beli semua...
drop by baca entry n klik2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...