Jumaat, Mac 04, 2011

Cronotech

Selamat pagie... hehehehe?? Apa yang mama nak cite nie ek??

Mungkin mama jer kot yang x penah dengar brand nie ek?? kawan2 penah tau ke? kalau Guess ke, Coach ke, Swtch ke, mmg ar mama pnh dgr... emmm...Nie la 1st time mama dengar.. Thanks ayah..

Mama dapat hadiah dari ayah sempena Anniversary kami... Ayah suruh mama pilih sendiri jam yang mama nak dan mama memilih ......

jeng..jeng...jeng..

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Memula tu mama nak amik jam nie  tapi ayah kate mcm kurang lawo sebab mcm biase jer.. tak de tarikan..emmm x pe la... mama pun rs mcm tue... k la mama cari yang lain..


*
*
*
*
*
*
*
*
*

jalan2 jumpe yang nie.. color orange tue... mama berkenan sangat. 1- sebab color dia yang terang 2- sbb design dier unix... suke2.. Ayah pun mengangguk tamda setuju.. hehehehehe... promoter tu kate jam nie utk lelaki tp mama pedulik ape, janji nampak lawa dan nampak segak bergaya di tangan apabila memakainyer..hehehehe.. 

Bukan mama jer dapat hadiah, ayah pun beli hadiah untuk diri dia sendiri.. sian ayah, tahun nie mama x dapat bagi pape.. Mama hanye leh bagi cinta dan kasih sayang mama pada ayah... Itu pun dah tinggi nilanyer dari semua barang di dunia dan x dapat di beli di mana2 pun... cewahhhhhhh ayat manis ....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni dier jam ayah... 

Rupenyer jam lelaki lagi mahal dari pompuan kan.. Dah la tangan ayah besau, so kene lah beli jam yang besar kan....

Thanks ayah.. LOVE U SO MUCH...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...