Selasa, Mac 22, 2011

My New Background

Semalam seharian mama mengodek mcm ne nak bt background macam kak eb . Akhirnyer berjaya walaupun x secantik blog eb.. Suke sgt tgk background dia yang simple and nice... Mama memang suke color hitam mcm smart jer kan...

Blog eb

Berkat tunjuk ajar mu sifu (cewah) , manager IT mama yang ajau tu mcm ne nak buat.. Punyer la payah nak buat, kene edit gamba banyak kali untuk memastikan gamba tu saiz 300k jer.. adoiiiii... last, letak gamba jer, x wording.. x kisah la... mama akan improve lagi.. uwaaaaaaaaaaa.......... suke sangattttt... hehehehehe... 


Mama nie nama jer belajau IT dulu, tapi buta IT gak ek.. emmmm.. lantak ko la labu... 

3 ulasan:

maszmadi berkata...

hm, tahniah..... ada improvement..

x leh jadik.. terpengaruh gak ni.. hehe

LYAfrina berkata...

xpe.. usaha tangga kejayaan... lps ni try lagi..msti makin ok

emma berkata...

hehehe.. tq lya, tq maszmadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...