Isnin, Jun 07, 2010

selamat pagi malaysia..

Hai semua... Sihat? Hari isnin adalah hari yang malas nak start keje kan.. hehehe.. Mama nak cite ttg xtvt mama la.. Malam sabtu lepas, mama,ayah ,kakak and adik g downtown kat danau kota tu.. Dah lama rasenye tak g situ.. Seingat mama masa kakak kecik lagie la, sekarang nie dah ade adik plak.. lama kan.. mama gerak dari uma dalam pkl 9.30pm.. Time tue adik tgh tido , mama dukung je... Jalan2 kat danau kota tue, mama tersuke la kat kasut croc nie... Mama pun servey la harga kat situ, rata2 semua 15hinggit. So mama x kisah la kan pasal harga, sbb hati dah berkenan.. opps... jalan salah paham yer, ini hanyalah croc' palsu, bknyer ori itu sebab murah giler..wakakakakaka... Masa nie kakak tengah blur, sbb d way nak sampai di terlelap  jap... utk menceriakan kakak, mama pun belikanlah dia belon, dan x semena2 cergas... siap buleh lompat2 lagie...

So kiteorng pun tawaf la 1 downtown tue, last2 kakak boleh plak ternmpk lengging.. Nak tau ape dia kate.. ' mama nie seluar macam awan dania'.. mama pun tanye la.. 'Kakak nak ke? ' 'nak'..emmm.. Mama pun belilah 2 helai utk kakak... Sebelum balik mama pegi balik 1st kedai yang mama tengok kasut croc tadi, dengan niat nak belikan  sepasang untuk kakak, bile mama nak bayar, org tue kate 10hinggit plak, apa lagie, mama pun belila 2 pasang untuk kakak...hehehe.. sampai uma dalam pkl 1.30am...  Anak2 dah lena dalam kete pun... mama ngan ayah buleh g layan tgk tv smpai pkl 3am..

*
*
*
nie la kasut-nyer.. Satu lagi color pink
*
*
*
 
belon sponge-bob
*
*
*
 
ni suar awan dania
*
*
*
 lagi sepasang...


5 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah legging tu sama cam balqis punyer la...tantek2

emma berkata...

ha'ah... ;->

Nad a.k.a MamaZakwan berkata...

kasut pulak cam zakwan :) tp zakwan kaler biru.. =p

Hati Ema berkata...

cantik..... belang2

emma berkata...

time kasie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...