Khamis, Jun 10, 2010

Lagenda Budak Setan

Mama rasa macam nak g tgk jer citer nie... Best ker? Ade sesape yang dah tgk citer nie.. Tlg update..

2 ulasan:

~aSFaLiZa~ berkata...

bagi pembaca setia LBS ni ada 2 persepsi. 1, kita akan tahu di mana part2 yg kita akan nangis dan feel gitu. 2, kita akan kecewa sebab ada part yg lari jauh tak sama dgn part yg kat dlm novel


bagi yg kurang mengenali watak dlm novel LBS pulak akan tertanya2, eh kenapa mcm ni, kenapa mcm tu. Sebab nya cerita dalam novel melangakaui masa yg panjang. mana mungkin filem yg cuma lebih kurang 2 jam nak cover semua part. so jadi nya cerita ni agak laju.


bagi saya, peminat setia LBS, peminat tegar Ahadiat Akashah yg boleh dikatakan dh byk kali baca novel ni amat-amat puas hati sebab akhirnya novel kegemaran saya dilayarkan. Saya bagi 95%. Untuk pelakon paling best Que Haidar n Fazura


Tak rugi pun sokong filem tempatan

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kiter tak tengok lagik...tak leh nak bagi ape2 idea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...