Jumaat, Mei 21, 2010

Gift

Hari jumaat mama l;inch 2 jam, so td mama g la sogo ngan kawan2 mama.. huhu.. Plan asal nak beli baju utk kakak, tp semua tek berkenan di hati. last2 mama jala2 kat department lelaki terminat 1 baju MU nie. Di sebabkan mama dah lama x bagi hadiah kat ayah, so mama decide nak beli la baju tue... Ayah mememang peminat fanatik MU.. dekat 1/2 jam jugak la dok memilih, n akhirnye mama pun pilih color merah.. Memang nice baju tue... Nak tengok??? emmm....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
lebih kurang mcm nie la, tapi kat bla kanan ade no dan kat lengan ade nama player lagie.. Kat kolar lak ade tulis MUFC... 

 Kalau nak tgk gamba real, esok la yer mama upload gamba.. Nak bagi suprise sikit kat ayah... hehehe

3 ulasan:

JuJue berkata...

alamakkk cun lah! nak gak..

emma berkata...

hehe.. cepat2.. Stok tggl yang saiz kecik jer..

LYaFRINA berkata...

SALAM.. TQ SAGT2 YEP..
SY DH TERIMA HADIAH TU.. SHAWL TU SGT2 CANTIK.. SGT2 HARGAINYA.. MEKASIH YEP.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...