Rabu, April 21, 2010

Farewell

Ni cite minggu lepas. Office-mate resign daaaa + bday my bos... Masuk keje dl sesama, tp dia resign dl dari aku (blh plak mcm tu ek) hehehehe.. Apa pun good lauck la ijam ek, di mana pun ko berkerja. yang bestnye klu ade org resign nie, mesti ada makanan..huhuhuh.. menu masa tua adalah nasik dagang.. Yang di beli oleh shai... huhuhu.. Time nie aku x bp lalu nak makan sbb mcm x selera jer.. Makan ciput sungguh.. Tapi bab bergambar, mmg sukeeeeeeeeeeeee... Pantang ada ajar kamera, mesti aku nak selitkan muke ku yang 'tomei' nie... ;-> Jom tgk gambo yang di amik oleh jurugambar KIC (Lan, ayip, and sharan) . Nak promote skt, klu sesape yang mencari photographer, leh la cari ayip..amik gambo leh tahan gak (click sini) utk review hasil tangan ayip.
*
*
 memperkenalkan mr ijam.. ni la org yang dah resign tue.. Good luck ijam..
*
*
waaa.. ini adalah bos ku... Happie bday atuk...
*
*
 siap ada kek lagie. Kek nie dr kak none

*
*
 klu dah ade makanan tue, apa lagie, bedal aje ler...
*
*
 aku dan shai.. Dalam mulut tue ada makanan, jgn x tau
*
*
 nilah gadis2 Resource Group.. Suke bonar semuanye
*
*
 inilah akibat perbuatan orang.. Sudahnye perut ke depan..hehehe
*
*
 ini gaya wanita ayu
*
*
 Depan kiswah lagie tue.. Kiswah terbesar di KL.. ye kot
*
*
 Ini muke tak puah hati plak.. hahahaha
*
*
 suke gambo nie... Manis2 belaka semunya

1 ulasan:

zara berkata...

fuhh makan yg penting! hehehe..sedeh2 jugak eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...