Khamis, Ogos 25, 2011

Today my last day

Hari nie hari last mama keje kat company sekarang nie. So esok mama dah start cuti seminggu and 5.9 mama akan start kat tempat baru. 

Semoga di tempat baru nanti akan lebih baik dari temp sekarang. 

Yang peliknyer, mama x rasa sedih pun nak meninggalkan tempat sekarang. kenapa eh.. Hanya yang tau cerita sebenar saja yang akan paham. Mama cume sedih nak tinggalkan department sekarang- BAG. Time kasie pada kawan2 BAG yang sudi menerima diri ini menjadi sebahagian dari kalian. Kak Maza (Mama Aimy) yang menjadi pendengar dan jiran yang baik pada emma. Time kasie banyak kak. Insya'allah panjang umo murah rezki kite jumpe lagi yer. Sudi2 la menatap blog mama yer, and keep in touch.

Pada ayip, pah, aan, nona, lan, ajoy dan yang berkenaan, terima kasih kerana bersabar melayan karenah moody saya selama 5thn yer. Dah macam ucapan plak. emmm.. Halalkan segalanyer yer. 

Yang baik datangnya dari Allah, dan yang buruk dari dr sendiri..

Sayonara KIC.


2 ulasan:

MamaAimy berkata...

terharu pulak... x best la xde kwn nk ajak shopping lg... huhu...

eB ezrin berkata...

naper ema? tc yer :)
slamat bercoti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...