Isnin, April 18, 2011

sunyi@lenyap..huhuhu

Salam semua...

Sebelum itu mama minta maaf la yer kalau ada terkasar bahasa dan tersilap kata sepanjang penulisan mama.. Selepas ini mama akan slow and maybe lenyap (tp x mungkin kot) dr blogging2 nie..

Mama dah kene sound ngan boss.. no blogging, no surfing no editing.. just concentrate to work.. dah la company ade masalah, so mama kene jaga periuk nasi mama ( menaip ngan perasaan sedih nie) .. So kawan2 mama, jangan la lupekan mama yer..

Sebelum ni pun mama mmg jarang update blog, mau nyer lepas nie berhabuk lipas la blog mama.. nak join contest pun x leh.. kalau kat uma tu x blh nak onn laptop, kakak n adik datang nak tgk cite hantu... huhuhu..

Sesape yang ade YM leh lah add mama : cube_teke@yahoo.com

x dpt berblogging at least leh la ty kaba kawan2 kan...

sekian...

2 ulasan:

eB ezrin berkata...

eb x leh ym sampai sekrang... hu3

bobhandburry berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...