Rabu, April 13, 2011

MahaRajA Lawak...

Last week adalah minggu akhir MAHARAJA LAWAK kat Astro Prima... Alamak.. macam rugi jer tak dapat tgk kan..hehehe..

Di sebabkan itulah, ayah bersetuju nak tambah channel Astro mustika..yahooo... Sebenarnyer bukan mama yang nak tgk sgt, tp ayah tue.. Beriya2 dia.. Mama ckp kat ayah, u-tube pun leh tgk, tp dia kate x puas, sbb kecik la hape la...

So mama pun call astro td and lagi 1 jam Astro Prima akan di sambungkan.. So balik nie leh tgk.. yeyeyeyeye... Sebulan untuk Mustika RM12.95 dan ade 3 channel tambahan 131,132,133.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...