Selasa, Ogos 17, 2010

New pool in Sunway Lagoon

Ni nak cite xtvt kakak n adik ms last weekend..

Tajuk mcm beria je kan kat sunway ade new swimming pool ek.. tak de kene mengena pun...Sebenarnyer, nak cite pasal anak2 mama yang sedang bermain pool di dalam rumah.. aikkkk.. mcm ne rupenyer yer bermain pool dalam rumah ek.. Ini la yer hasil creativiti mama yang mam ciptakan untuk anak2 mama.. Punyer la suke diaer...

Cite-nye mcm nie.. Cewah....
Ekzema qashrina menyerang  hari sabtu tue.. Habis merah kaki and muke dier.. tergaruk2.. Rupenyer mak tok dia terbagi makan udang hari jumaat tue.... Mama pun kesian tgk adik mcm tu, bagi la mandi.. Dia plak punyer la suke.. So mama pun amik la adik nyer besan masa kecik2 dl tue.... Kan ms baby kite mandikan bby kan tab mandi dia kan.. so inilah rupenyer bile adik yang dah berusia 1thn mandi dalam tab nie..
*
*
*
*
*
*
bile kakak tgk adik main air, dia pun nak join la.. mcm nie la jadinyer.. Sian tgk kaki dier.. X dpt nak staright...
*
*
*
Ini la dia pool yang berjaya mama ciptakan untuk qashrina and uzma.. hehehehe.. Buatan giant.. Pool nie dah lama beli tapi jarang guna...

* macam nie la kalau duk apartment x swimmoing pool... terpaksa guna creativiti sdr nak hasilkan mini swimming pool untuk anak2... Sekarang nie tgh mencari rumah teres.... Untuk kesenangan anak2 di masa hadapan.. Insya'allah...

1 ulasan:

faRhaNa berkata...

huhuhuhu...comelnyer 2 2 tuh men pool dlm bilik air..yup, rase teres better for kids...safety...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...