Isnin, Ogos 02, 2010

Happie birthday to you

Ni cite last weekend..

Mula2 kami sekeluarga plan nak g giant, dah siap2 pastu x jadik plak sebab ayah kepenatan.. Last2 nyer kami pusing2 kat taman medan jer.. Dalam kereta si kakak nie punyer la creative nak mintak macam2 kat mama. tau x apa yang dia nak.. 

-mama kakak nak mainan
- mama kakak nak lekat2
- last sekali , mama kakak nak cuppy kak appie bday to u..

Huhu... keletihan mama nak melayan kerenah kakak nie.. kami pun pusing2 la cr kedai kek pada pukul 9.00pm.. Kalau dah malam nie kebanyakkan kedai dah tutup. Tawakkal la pusing2 plak kat taman sri manje.. LAst2 kat checkers ada kedai roti yang blm tutup.

Mama pun beli la kek kecik utk kakak.. Sbb kebanyakkan kek dah hbs tggl sample jer... Boleh la dari pada kakak duk menagis2 jer kan..

*
*
*
*
*

2 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wan tantek la kek tu...nak tikit

emma berkata...

sorry ar auntie, kek dah habiss... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...