Jumaat, Disember 24, 2010

Family Holiday @ Genting Part II

Keesokannyer, kami semua saje bangun lewat... Plan awalnyer igt nak naik atas nak amik la gamba ngan pemandangan kan, tapi apakan daya kan......

Qashrina dah mula buat perangai.. Semua mama buat x kene.. Asyik merenggerk jer.. Last2 nyer lepas check in kul 11am kami semua pun balik la... Sian kan... Si kakak pun nak jalan2 x dapat.... Kakak siap ty lagie, "mama kite nak balik dah ke?" sian kan... x pe yer kakak , nnti kite datang g eh...


Tak banyak yang nak di citekan, so kite tgk je la gamba yer...



eh.. masa tgh mengupload gamba terjumpe gamba ini...
time nie mama tgh mengandungkan adik, dan kakak pun masih kecik g.. Baru setahun lebih rasenyer.... Rase kejap jer masa berlalu kan...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...