Selasa, Julai 13, 2010

Bile Qashrina dah stat membaca

Kami sekeluarga mmg saje g KLCC- Kunikoniya (btl ke spelling tue).. Nak tgk gelagat si qashrina... Si kecik nie suke sangat berebut buku ngan kakak dia.. Kalau x dapat dia punyer nangis macam org dera dier jer... teresak2..

so mama ngan ayah decide nak tgk mcm rupenyer bile dia namapak buku banyak... 

Sampai jer KLCC, tgk muke adik...fuhhhhhhhhhhh.. teruje dier... Sampai x tau mana satu buku yang dia nak amik.. hehehe..


ayah bersemangat baca buku tu tuk adik
*
*
time nie dia nak buku lain plak...
*
*
si kakak sibuk mencari buku kegemaran dier... tp semua x menepati citarasa kakak..
*
*
lepas penat merengek, bagi la mnm susu... dahaga rupenyer...
*
*
habis daaaa... hehehehe

2 ulasan:

Nad @ MamaZakwan berkata...

kinokuniya, kak.. :)

emma berkata...

hehehe.. emma saje jer nak test nad.. tq nad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...