Selasa, Julai 13, 2010

BEware!!!

u olls mesti pernah dapat e-mail nie kan....
*
*
*
banyak sgt mama dapat kat spam mail.. so hari nie mama saje nak share ngan u olls.. mama dah click website tue and mmg nampak sama macam maybank 2u. Bagi org yang tak perasan ngan perbezaan dier, mesti igt itu page maybank 2u. jom kite sesama teliti page dier k...
*
*
*
mama click la pada url yang berikan:-
http://www.unitedwaysjc.org/mbb/m2u/common/
click on url or just copy and paste the url address 
(u olls jgn click plak yer) Bahayeee
*
*
*
 cube uolls tgk perbezaan atr page nie ngan page bawah
*
*
*
https://www.maybank2u.com.my/mbb/m2u/common/M2ULogin.do?action=Login
*
*
*
Ramai yang x perasan logo maybank kat homepage address .. so jangan la u olls tertipu dengan benda2 mcm nie yer.. penipu nie lagi advance dari kite... Sekarang nie, makin melampau2 la kes jenayah kan negara kite. Ada yang nak kaya atas angin tanpa berusaha...

Sekian.. terima kasih..

*ms mama blogwalking mama terjumpe blog nie..

http://mamasayangiman.blogspot.com/2010/05/ya-allah-tabahkan-hatiku-menempuh-ujian.html

semoga pengalaman yang mama_iman menjadi pengajaran buat kite semua...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...