Sabtu, Ogos 29, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"



anda rasa baby anda comel?? Jom join contest Mommy Zara.. click link di atas untuk menyertai!!.. Hadiah menarik menanti!!
TERBUKA SEHINGGA 31ST AUGUST 09
*
*
*
*
*
Waa... Contest lagie. Walaupun tinggal lagie sehari je, nak try gak, mana tau ade rizki menang ke kan... hehehehe... Contest ni di anjurkan oleh Mommy_Zara . Inilah gambar yang di pertaruhkan untuk contest nie. Jom layannnn.........
*
*
*
*
*
Gamba ni di ambil ketika uzma berumur 9 bulan semasa Company family day 2008 di PD. Sebab saya memilih gamba nie, cube tengok bunga yang terselit di sebalik scarf uzma, dan gaya uzma, memang comei kan.... Inilah gaya spontan uzma dan masih mengekalkan kecomeian-nye... hehehehe...

*
*
*
*
*

Ini pulak gamba mama and uzma di lokasi yang sama PD. Tapi gamba nie di ambil sebelum memulakan acara tele-match. Cube tengok t-shirt kami, sama kan...hehehehe... Nama pun Family day, so mestilah seragam kan...betul..betul..betul..


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...