Selasa, Oktober 06, 2009

Genap 2 bulan

Assalamualaikum semua... Lama betul dah x update blog nie. Hari nie nak cite pasal perkembangan qashrina, my 2nd daughter. Ahad lepas genaplah umo dia 2 bulan. Sekerang nie qashrina dah pandai nak ajak org main 'ga-ga' ngan dia. Tapi yang x syoknye tu, qashrina batuk and selsema. sian dia. malam je x lena nak tido sbb di ganggu oleh batuknye. Alhamdullilah pagi tadi sblm g keje tgk dia dah mcm dah beransur pulih. Semalam 1st day tinggal dia ngan metua, nasib baik x meragam. Maklum je la qashrina bukannye suke sangat minum susu dalam botol, klu boleh nak direct feeding from mama dia. Walaupun sekarang nie mama dah start keje, alhamdullilah susu mama masih boleh nak support qashrina. Mama banyak dapat info pasal susu ibu nie dr blog kak N. Time kasie kak N kerana sudi berkongsi info. Mama x saba nak tengok qashrina merangkak, berjalan... Sekarang nie pun dah pandai nak mengiring... Kami semua Sayang Qashrina. ummmahhh

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...