Isnin, Jun 08, 2009

Persiapan Raya Uzma

Memandangkan raya tahun nie mungkin mama tengah pantamg, jadi last weekend (7&8 june) mama pun pergi la bershopping baju raya untuk uzma. huhuhu.Kalau di ikutkan memang la terlalu awal nak buat persiapan.. hehehe.. beratus jugak la habis bershopping baju kakak yer... Meh kite tgk apa mama beli untuk dia...


Apa yang ade kat dalam Plastic Sogo nie ek??? Mari kite lihat!!Mama beli 2 pasang baju,1 skirt, and 1 dress ... Ade lagie... 2 pasang kasut.. Amboi beraya sakan la anak mama


Inilah dia kasut uzma... Yang color merah tue mama pilih, and yang color pink tue daddy uzma pilih... Ade lagi 1 la x masuk... Jap eh... Cube teke apa kah ini... (merujuk gamba di bawah)
Kain cotton... Ini lah color baju kurung uzma tahun nie.. Kami x warna tema tahun nie sebab mama malas nak bt baju... Nak ukur takut ukuran lari plak, maklumla tengah peknen.. Insya'allah tahun depan kite ikut tema. Time tue uzma dah ade adik kan... bertambah la ahli keluarga kite (insya'allah)

2 ulasan:

PuteriSatu berkata...

salam kenal dari akak n family.. wa dah beli tuk raya ye... senang kan..nanti tak de sebok nak soping dedekat raya...

emma berkata...

hehehe...Time kasie kak. Maklumla bln pose nnti mgkn dlm pantang, so kene bersiap lebih awal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...