Isnin, Jun 29, 2009

FAmily Trip Ke Genting Jer..

28.6.2009 (ahad) akhirnye aku ke genting highlands. Bayangkan setelah beberapa bulan planning nak ke sana, selalu ade halangan dari pihak suami ku... Entah mcm ne semalam blh terlepas pergi, walaupun sekejap tp blh la.. nak msk kat taman thema, punyer la ramai org beratur nak beli ticket. Akhirnye kiteorg pun plan g main bowling dulu and makan2.. Aku sempat la baling 2 kali, maklum la tengah ngandung.. Takut lain plak yg terbaling..hehehe.. Apa yang bestnye tue, gelagat uzma tue... Dia yg beriya-iya nak main.. tgk tue, dia setia menanti bola bowling utk di baling.. Lepas dah puas main bowling and makan2 igt nak msk taman thema, tp apakan daya, cuaca seperti tidak mengizinkan kami untuk meneruskan hajat kami.. dengan hati yang berat kami pun pulang. Tapi x pe, my husband promise akan bwk kami ke sani kembali.. Itu yang penting. Oleh itu marilah menikmati wajah2 keriangan uzma, mama and daddy di genting highlands.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...