Khamis, September 08, 2011

Selamat Hari Raya

Salam Aidilfitri buat Semua.

Sekarang nie mama dah ada kat temp keje baru. emm.. Tapi x tau la site mana nak di tempatkan. Buat masa nie mama di tempatkan di KL central. So mmg x permenant temp g. So nak update blog pun ssh la. Insya'allah, once dah ok, blog ini akan aktif semula..

Di kesempatan ini mama ingin mengucapkan selamat hari raya Maaf Zahir Batin.

Pada kawan2 yang dekat ngan uma mama tu leh ar datang ke rumah yer. Tahun nie x open house tp klu kawan2 nak datang mmg mama alu2kan.

Call mama @ mobile no: 0162233696 (emma)

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...