Khamis, Mac 11, 2010

Qashrina - 7 month

Dah sebulan lebih x update perkembangan qashrina. Sekarang nie deq na dah boleh mengesot ke depan, kebelakang, ke kiri, ke kanan. Dan dia jugak dah pandai angkat badan mcm nak merangkak... Berat dah semakin naik... (berkat susu mama). Deq na dah semakin bijak, kalau mak tok dia bagi susu tepung memang deq na tak nak minum, nak jugak susu mama. Sabtu lepas mama pun test la bgi susu tepung, kot2 la dia nak sebab mama tengah bersiap masa tue, deq na pun dah menangis2...emmm dia reject . Bagi air glukose pun x nak.. ishk ishk... anak mama yang bijak nie... sua kan dia susu cap gantung, terus minum tanpa was2..hehehe...
*
*
*
sesape yang sedang mencari model carpet, boleh contact deq na yer...

2 ulasan:

MamaAimy berkata...

hepi 7 months deq na... mmg cute..:)

emma berkata...

time kaceh mama aimy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...