Ahad, Mac 21, 2010

Baby room

Hari nie nak cite pasal baby room.. Petang tadi g Sunway Piramid, and belum sampai g deq na dah B***k plak.. emm.. nasib baik g shopping complex, klu g pasar malam ke, pasar tani ke... nak membasyh kat ne plak ek.. Masuk2 dah nampak sign board 'toilet & baby room'. Pe lagie, bergegas la nak g tukar lampin deq-na... Huhuhu... masuk2 je dalam baby room tue, mmg selesa... Sblm nie ada gak ke baby room, tp x sama dengan kat sunway... macam hotel gitu...classs... Jom tengok gamba2 yang sempat di ambil td... Layannnnnnnnn
*
*

ni pintu masuk tau
*
*


ni plak bilik menyusu
*
 
ni tempat tuka lampin
*
*
ni sinki tempat cuci... siap ade sabun anakku... class!!
*
*
siap ade tempat mainan lagie...

Kalau la semua shopping mall menyediakan kemudahan yang selesa mcm nie kan best... 

2 ulasan:

JuJue berkata...

hemm best gak. tapi mcm ni nyer gaya...nak gi shopping 2 jam..harus jadik 5 jam...hehehe

emma berkata...

betul tue... klu semua mall mcm nie gaya, berjam2 pun sanggup ...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...