Khamis, Disember 03, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B

Ada contest lagie... Nak Join la.. Contest nie di anjurkan oleh mama butterfly . Syarat-syaratnye pun mudah je.. hehehehe...

Inilah gambar yang akan ku pertaruhkan pada kali ini....



Nama: Nur Amalina Uzma Binti Muhammad rizal
Umur : 2 Tahun 1 Bulan

Gamba nie di ambik masa bday party office mate-nye anak (arif ramlan). Tengok la mulut uzma yang comot makan cupcake. hehehehe... Uzma nie pemalu sikit, klu jumpe kawan2 baru, amik ms sikit baru leh ngam.. Klu baru2 kenal uzma hanya akan memandang dr kejauhan di samping berkepit ngan mama dia je...hehehe...
*
*
*
Lepas terjah kat blog sponsor (cuda) inilah di antara baju yang ku minati mengikut rangking... hehehe..



Harap2 leh la menang kali nie ek... Teruja tengok baju2 yb creative and lelawo nie...Walaupun dah order famili tee kat blog sponsor (cuda), keiginan untuk memiliki baju creative nie masih ada... huhahahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...