Isnin, Disember 21, 2009

Aquaria....

Hai kawan2...


Entry kali nie nak cite pasal Aquaria...Huhuhu..lama btl entry nie tersimpan kat 'draft'. 13.12 ,  berkesempatan untuk g melawat aquaria... Nama je dok KL , tp x ms nak g melawat ikan2 kat sane..hehehehe..


Bertolak dari uma pukul 11 lebih, sampai kat KLCC Convention centre dlm pkl 12 lebih la.. Kami park betul2 kat depan pintu masuk..huhuhu.. x la letih sangat nak berjalan (maklumla aku nie malas ckt nak berjalan jauh). Tanpa berlengah lagie kami pun masuk untuk mencari pintu masuk ke aquaria....


Jumpe pintu masuk je, aku dan husband pergi beratur untuk mendapatkan ticket. Ticket ntuk dewasa RM 28 dan kanak di bawah 3 tahun adalah free... Jadi uzma and qashrina free je masuk.. (dah jimat). Pabila menjejak kan kaki kat dalam tue...fuyoooo... berbaloi-baloi... Banyak giler ikan & habitat yang sewaktun dengannye.... Uzma masuk je, dah takuttt... emmmm.... Penakut jugak kakak nie ek... takut dengan ikan2 yang besar...

Sepanjang 2 jam kat dalam aquaria tue, huhu.. macam2 spesis ikan ade.. dari kecik hinggalah yang sebesar2nye.... (sbb cermin kot). Selama kami kat dlm aquaria tue, selama tu lah uzma tertidur sbb takut.. ishk..ishk... Aku n husband je la yang layan tengok ikan2 tue... Jom la kite layan tengok gambo2 nie k... Jom Layannnnnnnnnnnnnnn...................
*
*
*




uzma sempat berposing depan lift...
*
*



Time nie uzma blm tido lgie...
*
*

*
*


*
*


*
*



 *
*
Sempat lagie ayah berposing

*
*

Tgk gigi jaws tue... Tajam giler...
*
*

Canteq kan aquarium nie...

*
*
 

ni gamba snap sdr... tgk tue qashrina lena di dakapan mama
*
*
 

ni aku x tau ikan pe... pelik je...
*
*
 

tggk tue... lena giler uzma tido.. mesti mimpi best tue..
*
*
 

ni plak dah kepenatan kat dlm td, rehat jap sambil ke toilet..hehehehe...


1 ulasan:

MamaAimy berkata...

suka tgk gmbr uzma yg 1st dpn lif tu..cute :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...