Jumaat, Julai 01, 2011

Maybank Security Notice Update

Salam semua...

Mama  dapat email nie semalam yang masuk dalam inbox mama.. sebelum2 nie mama dapat gak tp hanya masuk spam jer.. Then mama pun clicks la mmg masuk front page maybank 2u.

so mama x letak la mama nyer details, mama pun call la customer services maybank untuk mendapatkan kepastian.. Apa yang mama di beritahu, maybank TIDAK akan sesekali menghantar email kepada pelangganya untuk sebarang kemaskini akaun mereka.

Then mam pun try la masukkan username and password yang salah, aikkk.... magic giler, dia accept tu... even salah pun.. hahahaha... Padan muke org tu tertipu gak.. siap kene amik TAC lg.. Apa lagi, mama pun masuk la TAC tipu gak... lepas jugak..

memang bodoh la sape yg bt system palsu tu.. hahahahaha
*
*
*
nie la rupe email yang mama dapat
*
*
tgk url dia pun dah tau tipu sbb x logo maybank
*
*
ni la dia end page tu.. sebijik macam Maybank.. Harap kawan2 mama x tertipu dengan email mcm ni yer..



1 ulasan:

♥SyilaSyira♥ berkata...

kena berhati² sbb kadang² orang nak menipu mcm² caranya kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...