Khamis, Februari 25, 2010

RG Family Day...

Cite nie dah lama sebenarnye, tapi baru nak post..hehehehe... 6/2/2010 RG telah pun mengadakan Family day di alang sedayu, Gombak...  Masa on d way ke sana, aku n husband sesat, kiteorang meredah jalan yang berbelok2 dan sampai la ternampak batu jalan yang tertera (betong-42km)..nak sampai betong dah ke??? pas tu apa lagie, patah balik daa.. Nasib baik anak2 time tue x meragam, adik n kakak tido .. x la tension sangat... 

Macam2 activiti yang diaturkan... Telematch, BBQ, Karaoke, mandi-manda dan macam2lah activiti bebas... Telematch di pecahkan kepada 4 kumpulan and aku adalah kumpulan 1 yang mendapat temp ke-3..huhuhuhu.. tempat pertama adalah kumpulan 4 yang rasenye macam main tipu jer...kahkahkah...

*Telematch activiti
  • Terompah Gergasi
  • Bola pingpong dalam sudu
  • Belon air
  • Cari gula dalam tepung (kanak2)
BBQ
  • Marinated Chicken (60ketul)
  • Lamb (8kg)
  • Udang (6kg)
  • potato
Cube la bayangkan berape banyak nye makanan yang ade?? Di campur dengan potluck. (ini je menu yang teringat). Siap boleh tapau banyak tue...
  • Nasi lemak
  • Spegethi
  • Lasagna
  • Bihun goreng
  • Nasi putih +lauk pauk
  • Drummet
  • mee goreng
  • Nasi Kampung
  • Air kotak +Fresh Juice
  • Kit Kat (banyak giler)
Time nie memang fun giler.... Jom la kite kayan gamba2 waktu nie ek.. TIme kasie pada kaknon and ayip di atas gamba2 anda yer.. 
*
*
Mula2 sampai berkumpul la kat bawah khemah nie
*
*
anak Yang kehilangan mama, sbb mama sibuk berkaraoke
*
*
Cari ape tue dik?
*
*
 huhuhu.. Inilah kump yang main tipu tue..
*
*
Kite tgk sapa yang kene..
*
*
Ala tomei2... Tuan uma punye gambo mesti ade..
*
*
 Alamak.. Ini kenape lak nie.. amcam nak gado je
*
*

 Dah penat, mandi la pulak.
*
*
 eee... Gamba uzma bogel.. x malu kakak nie..
*
*
 Inilah dia kanak2 ceria..hehehehe
*
*
 Kecik2 ade pengawal.. cun plak tue..ishk..ishk..
*
*

*
*
Promote cup cake kak none...
*
*
 Nyanyi yer bang..

Harap2 aktiviti macam nie akan di teruskan lagie... Time kasie kepada semua yer...

3 ulasan:

zara berkata...

oooo tidak...banyak nye makanan! jeles betollllll

emma berkata...

tu la.. lain kali join ek.. hehehe

Nani berkata...

ema...anak saper yg kehilangan mak tu? hehehehe....mak pi karoke yer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...