Jumaat, Januari 15, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Contest petama untuk tahun 2010.... Jom Join..
 Syaratnye sungguh senang saje:- 
  • Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun.. 
  • Bilangan anak tidak kisah janji x melebihi umur yang di tetapkan. 
  • Tuliskan Nama anda & nama anak anda beserta tarikh lahir..   
  • Upload 1 je gambo nnti juri pening kepale..hehehe Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET.
    • Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET 
    • Banner jangan lupe letak diruang sidebar..Penat je penganjur cipta khas 
    • Letak tajuk CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU & makesure link back to  blog ibu
    • Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010 
    • Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k (contest-sweet-picture-anak-bersama-ibu)
    Dan gamba yang di pertaruhkan adalah.....Jeng...jeng.....
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *





    Nama Anak: Nur Amalina Uzma Biti Muhammad Rizal
    Tarikh Lahir : 9 November 2007
    Nama Ibu : emma


    Gamba nie di ambil semasa mama baru je habis pantang melahirkan anak ke-2. Malam tue jugak lah mama,ayah, and kakak kuar pergi dataran merdeka. untk melepaskan kebosanan mama yang asyik terperuk kat uma je. Adik mama tinggalkan kat nenek. Masa ni SWEET sgt sebab selama sebulan lebih mama x dapat memberi 100% tumpuan dan kasih sayang mama pada uzma dan selama tulah kemana saje ayah pergi, kakak ikut, dan hanya ayah sajelah menjadi tempat kakak bermanje .Malam itulah mama bayar balik segala hutang mama pada kakak, dan kakak langsung x berenggang ngan mama. Nak mama peluk, dukung dan pendek kate menempek je ngan mama. Kegembiraan jelas terpancar di wajah kakak.Mama paham mesti kakak terasa  segalnye berubah selepas kelahiran adik.Mungkin kakak kecik lagi untuk memahami itu semua... Maafkan mama sayang... Apapun mama tetap menyanyangi kakak... MAMA LOVE YOU SAYANG...


     

    GOOD LUCK

    1 ulasan:

    e!ya berkata...

    salam tq join contest so gd luck

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...